Elnyert támogatás

Kedvezményezett: Az OPTI-DENTAL Betéti Társaság gyakornoki program összefoglalója
Azonosító: GINOP-5.2.4-16-2016-01145
Cím: Egy fő gyakornok alkalmazása az OPT-DENTAL Bt-nél”
Elnyert támogatás: 3 070 928 Ft
Támogatás intenzitása: 100 %
A gyakornok feladatkőréből fakadóan a kötelező vállalási időszak végére szakmailag felkészült és speciális tudással rendelkező, a hazai munkaerő piacon elhelyezkedni képes munkavállalóvá vált. A  gyakornoki programban felvett munkatársunk hosszú távon is a csapat tagja lesz, mivel a projekt megvalósítása alatt is megfelelő minőségben, folyamatosan dolgozott. Vállalati gyakornoki kapcsolattartó Harmat Gábor mentori kapcsolattartói feladatit megfelelően végezte, az előrehaladási naplót pontosan vezette, a gyakornokot napi szinten támogatta emberileg és szakmailag is. A gyakornok fogtechnikusként, fogtechnikusi munkakörben tevékenykedik jelenleg is, így a gyakornoki program elérte célját cégünknél.

A beszerzett eszköz pontos típusa:26310 Eltropol 300 elektropolírozó készülék.
Magasság / szélesség / mélység: 452 / 400 / 275 mm    
Feszültség: 115 / 230 V, 50 / 60 Hz
Súly (üresen): 10 kg,
Maximális teljesítményfelvétel: 200 W.

Az eszköz beszerzése a gyakornok munkaköréhez, annak betöltéséhez feltétlenül szükséges volt. A készülék részleges kobalt-króm fogpótlások alaplemezeinek elektro-polírozására szolgál, mely a napi munka része. A polírozó eszköz kezelése diagnosztikai adatainak értelmezése és gyakorlatban történő használata korunkban elvárás egy fogtechnikustól. A beszerzett eszköz  megfelelő felületet biztosított arra, hogy a fogtechnikus gyakornok a kornak megfelelő szakmai tapasztalatot szerezzen. Az eszközt használata a gyakornok munkaköréből fakadóan napi munkavégzéséhez szükséges jelenleg is. A foglalkoztattatott gyakornok képessé vált magas színvonalú technológia környezetben történő munkavégzésre. technikai tudása gyarapodott így a gyakornok teljes piacképes ismeretekkel és gyakorlattal rendelkezik.

A projekt vállalkozásra gyakorolt hatása jelentős. Jelenleg 4 alkalmazottal dolgozunk. A cég bevétel közel 30%-al nőtt 2017-ben. A cég tervezi további gyakornok felvételét 2018-ban.
A gyakornok továbbfoglalkoztatási kötelezettsége 2018.03.16-án jár le.